WAT DOEN WIJ?

Stichting Voetbal Helpt kinderen (van 6- 15 jaar) die – door de financieel thuissituatie – niet kunnen deelnemen aan voetbalactiviteiten. Door deze kinderen te helpen kunnen ze zich verder ontwikkelen samen met leeftijdsgenoten. Door deze kinderen in staat te stellen ook mee te doen aan voetbaldagen kunnen zij zich ook verheugen op hun schoolvakantie.

Een voetbalkamp is meer dan voetbal. Een kamp helpt de kinderen samen te werken, zich aan afspraken te houden, door te zetten, het verbeteren van je vaardigheden door middel van oefenen, nieuwe vrienden te maken, respect te hebben voor elkaar en om te gaan met verlies. Tevens geeft het kinderen het gevoel om erbij te horen en om zelfvertrouwen op te bouwen. Dit doet de stichting in samenwerking met ProCamp en Clubvoetbaldagen.

'MET SPORT BEREIKEN WE MEER'

Onze missie is om zoveel mogelijk kinderen te laten ervaren wat sport te bieden heeft en dat ze met deze ervaring meer zelfvertrouwen krijgen, zich veiliger en sterker voelen. Dit om ook datgene te bereiken waar ze altijd al toe in staat waren, maar dachten het niet in zich te hebben.

'IEDEREEN KAN ZICH ONTWIKKELEN'

Onze missie is om zoveel mogelijk kinderen te laten ervaren wat sport te bieden heeft en dat ze met deze ervaring meer zelfvertrouwen krijgen, zich veiliger en sterker voelen. Dit om ook datgene te bereiken waar ze altijd al toe in staat waren, maar dachten het niet in zich te hebben.

WAARDE VOOR DE REST VAN HUN LEVEN

Deze waarden, het plezier hebben en de voor- en napret gun je elk kind. Helaas is bekend dat ±400.000 kinderen dit niet kunnen meemaken door de mindere financiële thuissituatie.

Door de stichting te steunen zorgt u ervoor dat we een aantal, van deze grote groep, toch deze waarden mee kunnen geven en hun leven daardoor mogelijk iets anders verloopt dan zonder deze ervaring.

Bekijk nu de video waar wij samen met Hans Kraaij jr. en onze grootste supporter (NH1816) voetballers verrassen!

BEN JIJ DE LOKALE HELD?

Interesse om te sponsoren?

NOG IN TWIJFEL?

Bekijk de voordelen

Arjen van Beijsterveldt

VOORZITTER

Als oprichter van de twee grootste aanbieders van sportkampen voor kinderen weet Arjen als geen ander hoe goed sporten voor kinderen is. Als voorzitter wil hij alles in het werk zetten om de (helaas grote) groep kinderen met een slechte financiële thuissituatie ook een onvergetelijke sportweek te geven.

Sander Brouwer

PENNINGMEESTER

Sander is eigenaar van De Hooge Waerder Accountants. Met zijn bedrijf steunt hij vele sporters. Daarbij is Sander vice-voorzitter bij een van de grootste voetbalclubs van Alkmaar en weet als geen ander hoe sport kan verbinden. Door zijn vele contacten in het bedrijfsleven beschikt Sander over een groot netwerk.

Marcel Verell

SECRETARIS

Marcel is eigenaar van de verzekeringswinkel. Een onafhankelijk financieel advies bureau. Is daarbij een zeer positief mensen mens. Met veel gevoel om mensen te verbinden en verder te helpen. Zijn zakelijke talenten en groot netwerk kunnen een wezenlijk bijdrage leveren aan de groei van de stichting.

Social Media