Stichting Voetbal Helpt

Meer dan voetbal...

Ondersteun en help kinderen (6-15 jaar) die door de financiële thuissituatie niet aan voetbalactiviteiten in hun vakanties mee kunnen doen. Door deze kinderen in staat te stellen ook mee te doen aan voetbaldagen kunnen zij zich ook verheugen op de schoolvakantie. Een voetbalkamp is namelijk veel meer dan alleen voetballen.

Het helpt kinderen samen te werken, zich aan afspraken te houden, door te zetten, het verbeteren van je vaardigheden door middel van oefenen, nieuwe vrienden te maken, respect te hebben voor elkaar en om te gaan met verlies. Tevens geeft het kinderen het gevoel om erbij te horen en om zelfvertrouwen op te bouwen.

Deze waarden, het plezier hebben en de voor- en napret gun je elk kind. Helaas is bekend dat ±400.000 kinderen dit niet kunnen meemaken door de mindere financiële situatie. Door de stichting te steunen zorgt u ervoor dat we een aantal, van deze grote groep, toch deze waarden mee kunnen geven en hun leven daardoor mogelijk iets anders verloopt dan zonder deze ervaring.

HELP MEE

STEUN DE STICHTING

GOUDEN
HELPER

ZILVEREN
HELPER

BRONZEN
HELPER

ONZE AMBASSADEURS

Danny Hesp

Als oud-voorzitter van de VVCS behartigde hij de belangen van de profvoetballers in Nederland. Tevens kennen veel mensen hem nog als passievolle voetballer (van o.a. Ajax en AZ). Graag wil hij zijn ervaring maar ook zijn netwerk en tijd en inzetten voor onze Stichting. Dat wij bijzonder blij met Danny als ambassadeur zijn spreekt voor zich.

Robbin Ruiter

Robbin is als sluitpost van o.a. FC Utrecht, Sunderland, PSV en Willen 2 een nuchtere en sterke persoonlijkheid. Het overzicht als keeper heeft hij gelukkig ook in de maatschappij. Hij ziet heel goed wie extra steun nodig heeft in het leven. Hij is zeer betrokken bij de maatschappij waarin we leven. En hij is bereid die acties te ondernemen die nodig zijn om dat te bereiken. Een fijne ambassadeur voor Stichting Voetbal Helpt.

Edouard Duplan

Edouard is niet voor niets meer dan eens uitgeroepen tot de meest sympathieke speler van de eredivisie. Edouard heeft een groot gevoel voor recht en onrecht in het leven. Hij is er zich van bewust dat hij als bekende voetballer zijn steentje wil en moet bijdragen voor kinderen in een achterstandssituatie. De perfecte ambassadeur voor onze stichting. Duplan laatste profclub was Sparta en heeft daarvoor gespeeld bij ADO Den Haag en FC Utrecht.

''Samen kunnen wij meer kinderen helpen.''

BEN JIJ DE LOKALE HELD?

Interesse om te sponsoren?

DOE EEN DONATIE

Het is nog nooit zo makkelijk geweest!

ONZE SUPPORTERS...

Social Media