EK-actie met alleen maar winnaars!

EK-actie met alleen maar winnaars!

Elk kind moet zich een winnaar voelen…

Vandaar dat Stichting Voetbal Helpt dit unieke Nederlands Elftal shirt – met alle handtekeningen – verloot onder onze donateurs. Elke donatie van €50,00 staat gelijk aan één lot.

En… daarbovenop geeft Clubvoetbaldagen jullie direct 50% van je donatie als korting op je voetbaldagen. Zo helpt iedereen mee om kinderen (uit kansarme gezinnen) een geweldige voetbalweek te gunnen. Geweldig toch?

VEILINGWAARDE: ± €1.500,-

Voorbeeld: Je doneert €100,00.

  • Dan doe je met 2 loten mee om het shirt en…
  • Ontvang je een kortingsbon van €50,00 van Clubvoetbaldagen*
  • Maak je kansarme kinderen zo waanzinnig blij.

* Als je al staat ingeschreven voor 2021 dan ontvang je het bedrag retour op je bank. Na je donatie ontvang je een mail met meer informatie.

MEEDOEN IS DUS AL WINNEN

EK-actie (meer info)

  • Actie eindigt op 11 juli (finaledag EK)
  • Trekking is 15 juli
  • Uitreiking door een BN-er/Prof
  • Belangrijk: Vul op de donatiepagina ‘CVD EK-ACTIE’ in bij het opmerkingenveld (i.v.m. verwerken cashback/korting).

TIP: Doneer je als bedrijf of wil je jou gift verwerken in je aangifte? Vink dan ook het vakje factuur aan op de donatiepagina.

Stichting Voetbal Helpt; Meer dan voetbal…

Ondersteun en help kinderen (6-15 jaar) die door de financiële thuissituatie niet aan voetbalactiviteiten in hun vakanties mee kunnen doen. Door deze kinderen in staat te stellen ook mee te doen aan voetbaldagen kunnen zij zich ook verheugen op de schoolvakantie. Een voetbalkamp is namelijk veel meer dan alleen voetballen.

Het helpt kinderen samen te werken, zich aan afspraken te houden, door te zetten, het verbeteren van je vaardigheden door middel van oefenen, nieuwe vrienden te maken, respect te hebben voor elkaar en om te gaan met verlies. Tevens geeft het kinderen het gevoel om erbij te horen en om zelfvertrouwen op te bouwen.

Deze waarden, het plezier hebben en de voor- en napret gun je elk kind. Helaas is bekend dat ±400.000 kinderen dit niet kunnen meemaken door de mindere financiële situatie. Door de stichting te steunen zorgt u ervoor dat we een aantal, van deze grote groep, toch deze waarden mee kunnen geven en hun leven daardoor mogelijk iets anders verloopt dan zonder deze ervaring.

AMBASSADEURS

Dit zijn o.a. Danny Hesp (ex-Ajax & voorzitter VVCS), Robbin Ruiter (FC Utrecht, Sunderland, PSV & Willem II) en Edouard Duplan (FC Utrecht, ADO Den Haag & Sparta)